thiin.blogg.se

16årig tjej med anorexi som ska bli smal. Väger kanske 67 kg just nu till mina 162 cm, ska ner till 50 kg.

~28 November - Day 2~

Kategori: ~Allmänt~

66 kg
72 cm midja
61 cm runt lår
Jävla fetto. Äckel. Vill inte vara social, vill inte finnas. Har gått 22 minuter och sedan har jag dressyrträning. Räcker inte. Jag får inte äta idag. Måste gå en promenad ikväll. Orkar inte mer. Måste ner till åtminstone 63 kg, klarar inte detta. Mår så jävla dåligt. Stora, fula kläder som jag inte trivs i. Skolans fulaste tjej. Vill fan inte finnas mer.

Ska klara dessa sista veckor till lovet, sedan efter lovet ska jag ha nya kläder och jag ska vara smal. Det blir fasta till söndag, jag FÅR INTE äta.

/Ana

~Day 1 - -709 kcal~

Kategori: ~Allmänt~

Åt middag (234 kcal), gick ut på en till powerwalk.
Intag (234 kcal):
300 g vitkål
100 g kokt morot
40 g kött

Träning: 943 kcal

Ångest ändå. Varför? Jo, världens finaste kille ska komma hit nästnästa helg och jag är tjock som fan. Nu ska jag sova tidigt idag och sedan gå upp klockan 5 imorgon för att gå/springa (ska försöka springa 30 min och gå åtminstone 60 min...)

/Ana

~Tjock men nöjd tjej~

Kategori: ~Allmänt~

Har sprungit/gått som en galning idag. Nöjd som fan. Ligger på -787 just nu, och så ska det stanna. INGEN mat idag, inte heller imorgon/på torsdag. Fredag kanske (om min vikt är under 63 kg). Vägde 65,6 kg efter springturen. Kom på att jag får mens när som helst, kanske är därför jag gått upp lite... Aja, ner ska jag iallafall. Längtar tills jag får se 5:an....

Skriver en dagssammanfattning sedan.

/Ana

~Vikt #4~

Kategori: ~Vikt~

66,5 kg.

~27 November - Day 1~

Kategori: ~Allmänt~

Ångest. Ångest. Ångest. Ångest. 
Idag blir det:
• 10 min promenad
• Promenad på idrott
• Springtur (6-7 km)
• Cardioträning 10 min
• Powerwalk (eventuellt)
 
Nu jävlar ska jag bli smal. Blir INGEN mat idag iallafall. SKA fasta till åtminstone söndag nu, det behövs. Idag, onsdag och torsdag blir det nog inga problem med. Det jobbiga blir fredag. Men jag ska klara det. Jag får tänka på att jag kommer gå ner i vikt, då funkar det.
 
Dagens vikt btw, 66,5 kg. Fett.

~Vikt #3~

Kategori: ~Vikt~

66,8 kg.
Failade från fre-mån. Imorgon (tisdag) ska jag klara det. Blir inte mycket dator och sådant idag, och absolut INTE mer mat. Mår så sjukt dåligt just nu. 
Ska fasta tills den 7:e december, asså på riktigt nu. Inte ens sallad ska jag äta. Så från och med nu (13:00) ska jag fasta. Ingen lussekatt på söndag, ingenting. 

Mår så jävla dåligt...

~Thinspo #5~

Kategori: ~Thinspo~

~Day 4 - -12 kcal~

Kategori: ~Dagssammanfattning~

Inte så nöjd, men va fan. Det är mindre egentligen tror jag.. och vägde faktiskt 63,2 kg efter stallet! Igår vägde jag 63,8 kg efter skolan... SCORE!

~Stall & middag~

Kategori: ~Allmänt~

Red ut, min häst var galen. Bockade och sparkade bakut, ramlade inte av som tur är. Det är träningen för idag.

Åt middag, Bild kan ni se. Majs, tomat, saltgurka, sallad, pesto, köttbullar, tomat & ketchup. Hamnade på 440 kalorier, tror det är lite mindre egentligen haha.. menmen, bättre att räkna för mycket än för lite!

~Vikt #2~

Kategori: ~Vikt~

Dagens vikt på morgonen var 63,7 kg. Alltså, -1 hg sedan igår, och då åt jag endast middag. Helt okej! :) Ska bli mer tills imorgon.
 
/Ana

~22 November 2012 - Day 4~

Kategori: ~Allmänt~

Godmorgon!
Jag är jättetrött. Verkligen supertrött. Tur att jag har en kort dag i skolan idag, men efter det så ska jag ju till stallet och ha en heldag där. Men kommer nog inte hem så sent iallafall, har lite plugg att göra som jag glömde av igår... Bra där.
Så ja, det blir nog inte mycket mer träning än stallet idag. Kanske en pw på kvällen om jag hinner. Skriver mer sedan!
Btw, känner mig inte lika tjock längre! Sjukt glad över det. Jag är tjock men jag är iallafall lite finare. Det går åt rätt håll.

/Ana

~Thinspo #4~

Kategori: ~Thinspo~

 

~Day 3 - -90 kcal~

Kategori: ~Dagssammanfattning~

Ja, landar på -90 idag. Mindre än vad jag gjort de andra dagarna denna veckan, men det får fan gå. Har pluggat väldigt mycket men sedan även chillat en del. Behövde en sånhär dag kände jag. Imorgon blir det stallet hela dagen! Uppdaterar inte mer idag.
 
/Ana

~Middag~

Kategori: ~Allmänt~

Min middag landade på ca 316 kalorier. Jag har gjort av med 436 kalorier idag, vilket gör att jag landar på -90.

Min middag bestod av majs, sallad, tomat, broccoli, saltgurka, lax, lite chilisås, lite cantadou och lite tacosås. Inga kolhydrater/inget socker. ;)

~Promenad med bästa~

Kategori: ~Allmänt~

Gick ut på en promenad med min hund så nu ligger jag på -269. Helt okej! Har dock druckit lite äpplejuice, men räknar inte med de kalorierna.

Väntar på att pappa kommer hem så att han kan laga lite lax. Ska göra lax + sallad, har bestämt mig för det nu. Kan behöva lite energi efter allt plugg! Imorgon blir det ju som sagt fasta, 100% säker på det! ;)

~Vikt #1~

Kategori: ~Vikt~

Vägde mig nyss - 63,8 kg. Vägde 57,3 kg i augusti... hm. 6 kg upp då. Men va fan, trodde jag vägde mer. Nu jävlar ska jag ner!

Ska plugga nu, men tänkte skriva att jag bestämt mig för att äta lite sedan. Det blir lax, så tänkte ta en bit lax + sallad, gurka, tomat, majs. Helt ok middag måste jag säga! Imorgon BLIR det faktiskt fasta, ska ha heldag i stallet. Fredag blir .. jag vet inte riktigt. Ska iallafall springa då, kanske läser hela kvällen hehe. På lördag blir det heldag i stallet igen! Så taggad inför slutet av veckan.

/Ana

~Plugg och Fett~

Kategori: ~Allmänt~

Tjock som vanligt. Fast det känns bättre än i måndags. Det går ju åt rätt håll iallafall.
Åt lite lunch - köttfärs. Ingen pasta, plockade ur köttfärsen (det var redan blandat). Alltså - inga kolhydrater/socker. Duktigt!
Har pluggat och gjort TRE inlämningar i skolan idag. Och jag är inte klar än... Blir mitt plugg idag då. Kul?
Ska kanske äta lite sedan, har inte bestämt mig. Funderar på att väga mig också - borde jag? Jag ska nog göra det, jag måste ju se vilken siffra jag är på just nu så jag vet när jag går ner i vikt / går upp. Måste ha kontroll.
Ska till biblioteket också tror jag, det var ett tag sedan. Tycker ju om att läsa. På jullovet ska jag dricka varm choklad och äta lussekatter samtidigt som jag läser. Men innan dess ska jag vara smal (smalare).
Gu va jag svamlar. Men jag skriver mer sedan. Det blev mindre uppdatering idag men det gör inget, jag har ju faktiskt uppdaterat.

/Ana

~21 November 2012 - Day 3~

Kategori: ~Allmänt~

Godmorgon!
Jag är gaaaaalet trött, men det blir ändå ingen frukost. Har fastat sedan igår vid typ.. halv 12? Får se hur det blir idag, måste plugga så jag vill ju iallafall ha lite energi. Men mina revben syns bara tydligare och tydligare, yay! Kanske inbillar mig, men det känns som att rumpan/låren börjar bli något mindre också. Men jag inbillar mig nog, är tjock ju.
Idag tänker jag gå till biblioteket efter skolan och ta det lugnt, sedan går jag hem (20 minuter). Kanske blir det den enda motionen idag..? Annars så tar jag en pw/springtur på kvällen. Egentligen så ska jag ju gå hem från skolan + springa idag, men jag ändrar lite. Kan ändra med lördag, dvs. springa på lördag istället. Ja, jag gör nog det. Så kan jag plugga idag. Men jag vill ändå hamna på minus! Så får se om jag tar lite sallad eller något efter skolan. Håller er uppdaterade!

/Ana

~Thinspo #3~

Kategori: ~Allmänt~

~Day 2 - -361 kcal~

Kategori: ~Dagssammanfattning~

Ja, andra dagen har ju gått helt okej också. Har varit i stallet och jag red ut, det gick faktiskt väldigt bra! Är väldigt trött nu dock, men ska försöka sitta lite med en engelskainlämning som ska vara inne på torsdag. Imorgon blir det en pluggdag. Tror faktiskt inte att jag tränar imorgon, går kanske en promenad på någon timme isåfall, men inget mer. Jag måste vila upp kroppen lite, och eftersom jag inte äter så mycket så har jag ju inte så mycket energi. Ska ha en heldag i stallet på torsdag så då blir det ju mycket träning, samt springa på fredag. Men jag kanske tar en springtur på kvällen, får se.

Jag var SJUKT nära att äta nu när jag kom en ifrån stallet, men vet ni vad? Jag lyckades stå emot. Det var vegetarisk lasagne, och det är helt klart min favoritmat. Åh, så sugen... men inte idag. Så idag har jag endast ätit pyttelite fritering av en fiskpanett och remouladsås. Helt ok alltså.

Nu ska jag plugga, skriver mer imorgon! 

/Ana

~Promenad~

Kategori: ~Allmänt~

Var ute på en promenad tillsammans med två kompisar, ligger alltså på -92. Det blir ju mer sedan. Skippar halva sista lektionen så jag kommer tidigare till stallet, dvs slipper stressa allt för mycket. Kommer kanske hem lite tidigare då, hmm.

Aja, skriver mer sedan.

/Ana

~Lunch~

Kategori: ~Allmänt~

Åt lunch, 114 kalorier plus nu. Fan. Men det är okej - hamnar ju sjukt mycket minus ändå så det är ok. Åt remouladsås och fiskpanett, så jag åt inte så mkt kolhydrater/socker, precis som mitt mål är. Lite kolhydrater men va fan. Jag är nöjd ändå, behövde lite energi. Nu ska jag ta en promenad! Skriver sedan.

/Ana

~20 November 2012 - Day 2~

Kategori: ~Allmänt~

Godmorgon! Det blir ett riktigt snabbt inlägg då jag är påväg till skolan. Och min mobil är lite seg. Men jag har inte ätit frukost, och ligger på -46 just nu. Trots att jag är SKITTRÖTT så blir det fasta + stallet sedan. Jag kommer vara helt slut imorgon. 
Var ute på en liten nattpromenad igår bara för att prata med P. Somnade runt halv 2 tror jag. Skriver sedan.
 
/Ana

~Thinspo #2~

Kategori: ~Thinspo~

~Day 1 - -528 kcal~

Kategori: ~Dagssammanfattning~

Ja, första dagen har ju faktiskt gått bra. Helt ok iallafall, hade ju legat på hela -824 kcal om jag inte ätit. AJA, åt ju ändå bara helt nyttig mat, så viktminskning blir det ju iallafall. 

Alltså; en lyckad dag. Imorgon blir det antingen en promenad/springtur på morgonen skulle jag tro, och troligen någon form av träning på idrotten. Sedan ska jag till stallet och jag kommer väl hem runt 9 eller något, så maten blir det inga problem med. På onsdag ska jag försöka slippa! Då blir det alltså fasta till lördag, precis som schemat säger. Kanske fastar på lördag/söndag med, eftersom jag åt idag. Får väl se. Men nu jävlar ska jag klara det.

Tror detta blir sista inlägget för idag - jag har ju skrivit 4 inlägg. Men jag skriver imorgon på morgonen!

/Ana

~Middag~

Kategori: ~Allmänt~

Ja, det blev en middag idag. Men efter min springtur så var jag yr och jag låg på -709 kcal. Så jag åt lite tacos (utan bröd). Så, jag fortsätter köra på att jag inte ska äta kolhydrater/socker. Jag åt sallad, tomat, gurka, majs, rödlök, saltgurka, lite guacamole & tacosås och köttfärs. Nu ligger jag på -413, och där tänker jag stanna. Imorgon blir det faktiskt fasta. Ska ju klara veckans mål, men kände att en mjukstart är ju faktiskt inte fel med tanke på att jag ändå hamnar på så mycket minus. Tänker ta en promenad med twin ikväll också. Uppdaterar senare!

/Ana.

~Sjukgymnastik~

Kategori: ~Allmänt~

Hej! Sitter just nu på sjukhuset, ska på sjukgymnastiken. Och jag är tjock, som vanligt. Åh, är så jävla Depp idag. Aja, kommer må bättre ikväll då jag fastat hela dagen + sprungit. Och imorgon kommer jag må bra! Kommer hem sent då, och det blir fasta + ridning... Bra dag. Bortsett från redovisning i nk. FITTA.

Aja, skriver mer sedan! Nu ska jag träna bort lite fett iallafall.

/Ana.

~19 November 2012 - Day 1~

Kategori: ~Tankar~

Dagen börjar dåligt. Tjock som fan och jag försov mig. Tänkte gå ut och springa på morgonen, bara för att få det gjort lixom, men vaknade ju självklart alldeles för sent så nu hinner jag inte. Helvete.

AJA, ska snart dra mig iväg till skolan, och sedan har jag sjukgymnastik så jag uppdaterar lite snabbt efter det. Direkt efter skolan ska jag ut och springa med en kompis, om hon inte ändrat sig. Man vet aldrig. Jag ska iallafall ut och springa.
Det största problemet idag är att det blir tacos hemma. Och jag ska fasta. Hm... MEN om det blir så att jag springer med min kompis så drar jag hem till henne direkt (har med mig idrottskläder till skolan) och då blir det inga problem för då kan jag säga att jag ätit hos henne.

Hatar verkligen denna dagen. Vill vara hemma och sova, slippa tänka på hur satans tjock jag är. Åh. Nu ska jag fan klara det denna veckan, jag måste bli smal nu. Jag kan inte ha det såhär.

Jag uppdaterar lite senare!

/Ana

~Thinspo #1~

Kategori: ~Thinspo~

~Planering vecka 47~

Kategori: ~Planeringar~

~Planering~

Kategori: ~Planeringar~

Denna planeringen är inför kommande 35 dagar, med start måndag 19 november. Anledningen till att jag valt 35 dagar är att om 35 dagar så är det julafton, och då tänker jag äta vad jag vill. Men tills dess - strikt diet.

• Onyttigheter - Jag ska inte äta något onyttigt (godis, glass, chips, bakverk etc.) och ingenting med alldeles för mycket kolhydrater (pasta, potatis, ris, couscous etc.). Det jag får äta är sallad, kolhydrater, soppa och sådant nyttigt och kalorisnålt.
• Träning - Träning ska vara en del av min vardag. Varje dag ska jag utföra någon form av fysisk aktivitet i 1h - powerwalk, löpning, promenad, ridning, styrketräning.
• Fasta - Varje vecka ska jag fasta minst två dagar, dvs. inte få i mig någon form av föda på en hel dag. Läkerol och tuggummi är okej att äta. På fastorna får jag dricka 4 dl av valfri dricka, sedan vatten.
• Minus kalorier - minst 5 dagar i veckan ska jag hamna på minus, dvs. göra av med mer kalorier än jag konsumerar.
• Bild - jag ska ta bild på min kropp två dagar / vecka - torsdagar och söndagar. Detta ska jag göra för att jag ska kunna se utvecklingen.
• Veckoplanering - Varje söndag ska jag göra en planering inför kommande vecka som jag måste följa strikt.
• Bloggning - Varje dag ska jag blogga 4 dagar. Detta ska jag göra för att hålla uppe min motivation.
• Plugg - Jag ska satsa på skolan och plugga ordentligt trots att träning tar stor del av min vardag.
• Målsättningar - Jag ska ha målsättningar för att hålla igång motivationen.

Detta är då min planering inför kommande 35 dagar. Jag måste STRIKT följa min planering - för nu jävlar ska jag bli smal.

Jag lägger upp en planering för nästa vecka sedan.

/Ana

~Välkommen~

Kategori: ~Allmänt~

Hej!
Jag tänker vara anonym på denna blogg, endast för att jag inte vill att någon i min familj/några av mina vänner ska veta att det är jag som skriver. 

Jag är en 16årig tjej som har levt med anorexi till och från i snart 3 år. Min lägsta vikt har varit 43 kg, och nu väger jag 67 kg (tror jag, kan vara lite mindre. Vågar inte väga mig.) Mitt mål med denna blogg är att jag ska gå ner till 50 kg, men mitt delmål är 56 kg (då är jag ändå rätt smal). Jag ska uppdatera 4 gånger per dag, bara för att jag ska ha kvar motivationen hela tiden. Bloggen kommer att handla mycket om träning samt om mina vardagar. Jag skriver ett mer utförligt inlägg sedan om hur jag kommer att lägga upp bloggen och jag lägger även upp ett schema inför nästa vecka som jag måste hålla mig STRIKT till. 
 
/Ana