thiin.blogg.se

16årig tjej med anorexi som ska bli smal. Väger kanske 67 kg just nu till mina 162 cm, ska ner till 50 kg.

~Helt okej~

Kategori: ~Allmänt~

Nyårsafton. Får äta lite vad jag vill idag, sista dagen på detta fittåret. Nästa år ska bli bra. Det är året jag ska bli smal igen.

Vägde 62.2 kg igår efter stallet, nyss vägde jag 62.9 kg (efter american pancakes, macka och lite godis, dricka & lite flingor). Så det känns okej ändå, med tanke på att jag vägde 67.5 kg efter lite hets förra gången jag hade mens (och jag har mens nu). Så woop woop, 5 kg ner? Hahahaha. Fast klarade inte 60,x kg, menmen. Nästa månad ska jag ner till iallafall 58 kg igen.
Ska äta nyårsmiddag sedan också, det får jag unna mig.

Tisdag & onsdag blir det sträng fasta, jag får inte ens dricka vatten. Min mage ska vara platt då M kommer. Jag ska dessutom rida båda dessa dagar, fixa iordning mig, städa rummet och rensa dator & iphone. Ska även plugga en massa. Ska ta med mig mat båda dagarna, så det blir ingen mat. På torsdag vid 10 kommer M till tågstationen, och jag får inte äta/dricka något innan dess. Nu jävlar ska jag klara det. Det är ju för fan bara fasta i 2 dagar... Kom igen, haha? Det kommer jag klara.

Skriver sen!

/Ana

~Godmorgon~

Kategori: ~Allmänt~

Det blev en nattpromenad från 00:00-02:20. Asbra! Nu ska jag dra till stallet. Det regnar och jag har inga skor så jag går till torget, tar bussen och åker till stallet. Alltså 1h mindre promenad än vad jag tänkt. Går väl hem från torget sedan också om jag orkar. Kommer ha aslite energi om några dagar, får ju tänka på det. Nu måste jag dra så att jag hinner min buss från torget om 75 min!
Skriver mer sedan.
 
/Ana

~Väger alldeles för mycket~

Kategori: ~Allmänt~

M kommer om 8 dagar. Så nu blir det fasta tills han kommer. Annars är det fucking KÖRT.
Börjar morgondagen med en promenad från 23:00 idag -> 02:00 imorgon. Sedan upp vid 08:00 för att dra till stallet (gå till stan, åka till stallet, rida) och sedan gå hem från torget. Blir alltså att gå jävligt mycket. Men jag är faktiskt rätt taggad. Såhär blir det:

Onsdag (äta i stallet): Nattpromenad 2h, gå till stan 2h, ridning, gå hem från torget 1h
Torsdag (äta i stallet): Gå till torget 1h, ridning, gå hem från torget 1h
Fredag (äta i stallet): Gå till amundön 1h, Gå hem från amundön 1h, shoppa i stan
Lördag (äta i stallet): Gå till stan 2h, ridning
Söndag (äta i stallet): Gå till torget 1h, ridning

Sedan får jag se hur jag gör måndag, tisdag och onsdag nästa vecka, men det blir fasta då med.

Det blir vägning varje dag och förhoppningsvis går jag ner 0,5 kg varje dag, då är jag på 60,x kg nästa vecka. Är jag under 60 kg så kommer jag DÖ av glädje.
Saken är inte att gå snabbt på promenaderna, utan att jag är ute. Då finns det ingen chans att jag äter. Jag kan ju faktiskt ta med böcker och sätta mig på någon bänk i skogen eller något, bara jag inte är hemma.

Uppdaterar varje dag.

/Ana

~Fuck this shit~

Kategori: ~Allmänt~

Tänker fasta. På riktigt nu. Får bara äta på dagen innan julafton & julafton, sedan är det fan sträng fasta. Jag måste tänka på att världens finaste M kommer, va fan ska jag göra om han inte tycker om mig? Kommer DÖ. Så nu blir det fasta, fasta och mer fasta. Sedan får jag äta när han kommer hit om jag vill. Jag SKA klara det, jag SKA bli smal.

Torsdag: Gå till torget (50 min), skola, stallet, shoppa i stan, åka på julmarknad, hem. Ingen mat.
Fredag: Gå till torget (50 min), skola, gå hem från skolan, springa. Ingen mat.
Lördag: Gå till stan (2 timmar), shoppa med en fin vän, springa. Ingen mat.
Söndag: Gå till torget (50 min), stallet, julmat.
Måndag: Fritt kaloriintag.

Jag har sån jävla ångest just nu, asså på riktigt. Jag tror att jag ska dö. Har känt så hela dagen nu, mår verkligen sjukt dåligt psykiskt. Jag vet inte vart jag ska ta vägen längre, det hjälper inte att skära mig. Får inte ut smärtan. Det gick ju så jävla bra förra veckan, varför ska jag faila nu?! Har failat i TVÅ dagar nu, helt sjukt. Vägde nyss (efter en jävla massa mat) 64.9 kg. Vägde 63.5 kg i MÅNDAGS. Jävla fetto. Aja, kommer la stå på det på fredag/lördag igen. Men kommer ju knappast vara på 61.x denna veckan... fan i helvete. M kommer hata mig.

FASTA, FASTA, FASTA. MÅSTE KLARA DET.

~Dag 1 - CHECK!~

Kategori: ~Dagssammanfattning~

Failade. Eller ja, jag åt lite kött och saltgurka. Så det är la inte att faila egentligen... men skulle ju fan fasta. Menmen, det blev ju inte alls mycket kalorier. Ligger på -20 kalorier just nu, fine lixom. Ska fasta imorgon, sedan får jag se hur jag gör på onsdag. Antagligen fastar jag då med. Ska iallafall HÖGST äta 100 kcal/dag. Då är det som en fasta egentligen ju. Dock har jag ätit 161 kcal idag, blä på mig. 

Ångest. Fitta. Skit.

/Ana

~Dag 1~

Kategori: ~Allmänt~

Ja, idag börjar min fasta tills på söndag vid klockan 17:00.
Failade igår, men vägde mig nyss (utan att ha bajsat sedan... lördag? hhahah) och vägde 63.9 kg! Det betyder att efter skolan kommer jag väga runt 63.5 kg, dvs -2 kg sedan förra måndagen! Känns ju faktiskt helt okej, trots att jag fortfarande är tjock. Men då kanske jag kan komma till 61.x tills på söndag, och sedan faila i 1 1/2 dag innan jag fastar i 9 dagar tills M kommer. Detta kan ju faktiskt funka. Får dock INTE äta sallad ens, asså ingenting. Då kommer jag bara faila.

Nu kör jaaaag! Skriver mer sedan.

/Ana

~Dag 2, CHECK!~

Kategori: ~Dagssammanfattning~

Klarade inte fastan. Åt nyss middag, men det var sallad + PYTTELITE kyckling, så det borde ändå vara okej. Vägde 63.6 kg efter stallet, borde väga runt det imorgon på morgonen också då, med tanke på att jag åt nyss? Eller? Får väl se. Haha, har ångest trots att jag knappt ätit. Vafan kom den ifrån...? Har ju ändå skött mig bra denna veckan, har bara failat 1 1/2 dag. Good girl! Nästa vecka (på söndagen) ÄR mitt mål 61.x kg. Blir det under det är det bara plus.

Imorgon har jag sovmorgon till 10:40, men funderar på att kanske skippa idrotten och vara i skolan vid 12:40? Hmm. Isåfall kan jag ju faktiskt gå till/från torget, dvs. 100 minuter sammanlagt (-459 kcal) på morgonen och sedan gå till torget när jag ska dra till skolan (klockan 11:10). Isåfall hamnar jag ju på MINST -688 kcal imorgon. SÅ JÄVLA VÄRT! Kör fan på det. Men isåfall måste jag gå runt halv 9 hemifrån mig. Hoppas ingen är hemma då.. hm.

Just det ja: Nästa vecka BLIR det fasta mån-lör. På söndagen får jag äta lite, och på julafton får jag äta vad fan jag vill! Tjoho! Och sedan blir det fasta tills M kommer, taggad fast ändå sjukt nervös. Han kommer säkert tycka att jag är skitfet... Han kommer hata mig.

Skriver mer imorgon, PUSS.

BTW:
In: 213 kcal
Ut: 380 kcal

= -167

/Ana

~Dag 2~

Kategori: ~Allmänt~

Dagens vikt (morgon): 64.0 kg
Kommer alltså stå på runt 63.5 kg imorgon om jag har tur! :D Kanske lite mindre, ska ju till stallet och sådant idag! Då har jag gått ner 2,5 kg på en vecka! Kommer fan klara detta ju! WOHO! Måste bara klara fastan idag, hoppas verkligen att jag gör det... Får tänka att det bara är 7 dagar, 14 timmar och 22 minuter till den 24:e och då får jag äta vad jag vill!

Ska till stallet idag, jag går hemifrån 11:55 och så tar jag en promenad på 55 minuter innan jag sticker till stallet med bussen 12:45, och då är jag i stallet runt 13:45. Då ska jag mocka och fixa mat, ska eventuellt rida också... isåfall rider jag innan jag gör allt annat (mockar ev. innan). Maten står på bordet 14:30 idag och då är jag i stallet, så jag tar med mig mat. Då kommer jag förhoppningsvis slippa mat idag med, då har jag klarat att fasta i TVÅ DAGAR! Det kan jag inte minnas att jag gjort på läääääänge... och imorgon kommer det vara nemas problemas med fastan eftersom det är måndag. SÅ JÄVLA TAGGAD NU ASSÅ, ska bli smal! Kanske t.o.m kan få se 61.x kg på vågen nästa söndag? :) Får se! SKA iallafall sköta mig.

Skriver mer sedan.

/Ana

~Dag 1 - CHECK!~

Kategori: ~Allmänt~

Dag 1 klarade jag av. Eller ja, det är ju fortfarande 7 timmar kvar på detta dygnet... men jag har lagt mig i min säng nu och ska läsa lääääänge och bara ta det lugnt. Ska fan inte faila idag. Inte imorgon heller. Jag vill klara mig till nästa SÖNDAG iallafall. Så en vecka - visst klarar jag det? INGEN sallad eller någonting - NU KÖR VI!
Skriver mer sedan kanske, ett sista inlägg idag.
BTW: dagens vikt (på kvällen) är 64.5 kg. Vägde 63.8 kg i torsdags. :/ MENMEN! Får se vad jag står på efter min fasta.

/Ana

~Dag 1~

Kategori: ~Allmänt~

Ja, som jag berättade igår så startade jag min 10-dagars-fasta idag. Klockan är 10:30 och det har hittills gått bra, har varit i stallet redan och sådant. Ska till stallet runt 2 igen och ta in min häst och fixa resterande höpåsar (och "äta lunch i stallet"), sedan ska jag ta det lugnt hela kvällen!
Imorgon ska jag också "äta lunch i stallet", tänkte dra dit vid 1-2 tiden. Jag måste fan klara detta nu. Skriver mer sedan!

/Ana

~10-dagars fasta~

Kategori: ~Allmänt~

Nu kör jag på en 10-dagars fasta! Till julafton. :) Och på julafton får jag äta vad jag vill.
Jag MÅSTE klara det, asså det finns verkligen ingen anledning att inte klara det. Sedan ska jag ligga på MINST -300 varje dag hade jag tänkt.
Ska skriva en massa inlägg bara så jag håller igång. Jag MÅSTE klara det. Annars tar jag livet av mig (helt seriöst).
Började 18:00.

/Ana

~Dagssammanfattning 10 December 2012~

Kategori: ~Dagssammanfattning~

Intag: 64 kcal
Träning: 467 kcal
 
Morgondagens mål: -400 kcal (90 min promenad)

~Tjock~

Kategori: ~Allmänt~

Har ätit 64 kalorier idag. 64 jävla kalorier. Varför känner jag mig så jävla fet ändå? Jag orkar inte... har ångest som fan över att världens finaste kommer hit om 24 dagar, och jag vägde fucking 65.5 kg imorse. Döda mig, snälla. Jag vill inte mer. Fan va pinsamt ändå. Snällasnällasnälla döda mig...
AJA, blir fasta ALLA andra dagar denna veckan. Och nästa. Sedan är det fan julafton. Två veckor ska jag la för fan klara?

Btw; räknar denna dagen som en fasta (ungefär) ändå, bara för att hålla uppe motivationen.

/Ana

~Planering vecka 50~

Kategori: ~Planeringar~

~Omstart~

Kategori: ~Allmänt~

Omstart imorgon. 24 dagar till min älskling kommer hit, måste vara smal då. Hur mycket kan man gå ner på 24 dagar? Ingenting typ ...?Fuck. Det blir en jävla massa fastor... Jag har inte råd att faila nu. Minst 20 av dessa dagar måste vara fastor... EN enda gång får jag faila och det är på julafton. Inget mer, inte ens nyårsafton. Nu jävlar ska jag bli smal.

/Ana

~Ny start imorgon~

Kategori: ~Allmänt~

Kör på en ny start imorgon. Jag ska springa samt gå en promenad. Får se hur jag skippar middagen... får väl säga att jag ska luncha med Alex eller något typ. Jag lovar att jag kommer ändra mig tills imorgon, men isåfall kan jag ju ta lite sallad eller något. Men det är den enda måltiden! 
HELA nästa vecka ska jag försöka fasta! Får se hur det går...
 
/Ana

~1 December~

Kategori: ~Allmänt~

Börjar om.
December - en ny månad med nya möjligheter. Nu jävlar!
Vågen stod på 65,9 imorse, har gått en promenad på 45 minuter (nattpromenad) och nu ska jag till stallet. Väger mig på söndag eller måndag igen.
Måste faktiskt skynda mig lite, men tänkte berätta att tanken är att jag ska fasta idag (helst så många dagar som möjligt i sträck). Får la se hur det går! Jag får ha 3 äta-dagar i december, och en av dem går till julafton. Sedan får vi se vart de andra hamnar, troligen på söndagar då det är advent eller på torsdagar.

Skriver mer sedan!

/Ana